Recomandarile AmFostAcolo.2013 pentru hoteluri si pensiuni de pe Litoral si Delta Dunarii / editia a 2-a, sambata 15 septembrie, la Mamaia

Impreuna cu partenerii nostri Radio Vacanta si Asociatia Pentru Promovarea Turismului Litoral-Delta Dunarii in calitate de coorganizatori, AmFostAcolo decerneaza, al doilea an consecutiv, Diplomele de excelenta pentru cele mai apreciate hoteluri de pe Litoralul romanesc si Delta Dunarii.

Evenimentul va avea loc sambata 15 septembrie, incepand cu ora 10, in sala de conferinte a hotelului MODERN din Mamaia.

Mai multe detalii puteti citi in comunicatul de presa oficial – http://www.comunicatedepresa.ro/bociort-cornel-pfa/recomandarile-radio-vacanta-amfostacolo-2013-cele-mai-apreciate-hoteluri-si-pensiuni-de-pe-litoral-si-din-delta-dunarii/?nwl=1333

Daca sunteti ‘prin zona’, va asteptam cu drag.

 

(Revin cu lista ‘premiantilor’ si cu alte scurte consideratii despre eveniment dupa incheierea festivitatii  – cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare)

 

5 thoughts on “Recomandarile AmFostAcolo.2013 pentru hoteluri si pensiuni de pe Litoral si Delta Dunarii / editia a 2-a, sambata 15 septembrie, la Mamaia

 1. Abia astept lista premiantilor. Ma bucur ca printre acestia se afla si hotelul unde am fost noi in aceasta vara, Hotel Vera – Eforie Nord.

 2. EU multumesc, mai ales pentru increderea in litoralul romanesc; sunt sigur ca editiile viitoare vor fi din ce in ce mai stranse intre hotelierii care vor dori sa fie in top. Iar din acest lucru are de castigat toata lumea.

 3. M-am luat dupa voi , am fost acolo si iata impresii despre PUFLENE RESORT Murighiol :

  -pozitiv : suprafata mare ,terenuri de sport multe (cam jumatate din suprafata complexului), piscina mare si asezata pe malul unui lac frumos (dar fara peste si pasari si plin de broaste si tsintsari) .

  -negativ : personal plictisit ,imbufnat si slab pregatit , multa mizerie, mult prost gust , totul foarte scump (o apa 6-10 lei , un pepsi la fel , o bere Ciuc 10-15 lei , preturile variaza de la ospatar la ospatar). Piscina este foarte departe de cazare , barul de la piscina este departe de sezlonguri , faci 200 metri cu o cafea in mana , angajatii barului nu se deranjeaza sa-ti aduca comanda , multe persoane din afara resortului (unii foarte “bruneti”)erau la piscina incat aceasta devanise strand popular .
  Foarte multe broaste , noi am avut si una in camera , paianjeni in balcon si in camera , tsintsari cu duiumul .
  Patronii au construit si o capela , probabil pentru nunti . Probabil au vrut sa faca un Las Vegas dar au reusit doar un Las Fierbinti .
  Urat , prafuit , mizerabil !
  Pacat de banii aruncati !
  Daca mai vreti comentarii despre PUFLENE RESORT Murighiol , astept intrebari .

 4. @antonel: asteptam impresiile de acolo incarcate ca review nou, vor fi mult mai utile (mult mai usor de regasit) de catre cititori.
  Am creat rubrica Puflene Resort, Murighiol pe site (Nota Bene: daca ati fost intr-o destinatie ce nu are inca rubrica proprie pe AmFostAcolo: o puteti crea chiar voi, in maxim 1 minut, cu ajutorul linkului ‘adauga hotel/vila/pensiune etc’ din pagina sectiunii geografice respective; ca sa sjungeti in pagina sectiunii geografice respective: folositi SEARCH-ul din prima pagina AFA)
  http://amfostacolo.ro/hotel.php?d=puflene-resort–murighiol&id=12935
  Ca sa-ti fie si mai usor, includ aici si linkul de adugare directa impresii de acolo, din acea destinatie: http://amfostacolo.ro/rev_add.php?id=12935

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.